zondag 14 juni 2015

Zondag 14 juni: Sturgis

Vannacht heeft het weer wat geonweerd en we begonnen met een bewolkte dag. Zoals verwacht werden we uitgenodigd om mee te gaan naar de kerk. Dit was van een geheel ander karakter dan 6 jaar geleden in Broadus. Ik zou het een evangelische gemeente noemen, een informeel karakter en hedendaagse muziek. De dag doet zijn naam eer aan. Als we na een uur weer buiten staan, schijnt het zonnetje. Eerst maar even de verplichte familie kiek maken.


Smiddags gaan we met Kathy naar Mount Rushmore. De bekende rots met de vier presidentenkoppen.
Voor de amerikanen een memorial place. Jos en Kees zijn eerder hier geweest maar toen was de gehele rots in regenwolken gehuld en viel er letterlijk niets te zien. Vandaag was het zwaar bewolkt maar helder genoeg om het "huge" beeldhouwwerk te zien. Kathy vond het geweldig om ons dit te tonen.


Voor de avond had Kathy een surprise in petto. Ze had voor ons onbekende familieleden uitgenodigd. Zowaar een heel gezellige avond. Hetty's stelde het geweldig op prijs nieuwe Biesheuvels te ontmoeten. HET boek werd er bij gehaald en wij vertelden het nodige over de familie, dordrecht en onze landje. De aanwezigen waren oprecht geinteresseerd en wie weet komt er nog wel eens eentje langs.